دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 709 KB
تعداد صفحات : 14
بازدیدها : 233
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 12900 تومان
خرید این فایلیک الگوریتم جدید به منظورتعیین مکان خطا در خطوط انتقال بلند جبرانسازی شده با استفاده از ادوات FACTS سری
چکیده
در این مقاله، یک الگوریتم غیرتکراری جدید برای تعیین محل خطا در خطوط انتقال بلند جبرانسازی شده با استفاده از تجهیزات سیستمهای انتقال acانعطافپذیر (FACTS) سری معرفی میشود. در این الگوریتم، نمونهبرداریهای ولتاژ و جریان سنکرون از هر دو سمت خط انتقال بکار برده شده است و پارامتر توزیعی (گسترده) مدل خط در حوزه زمان استفاده شده است. با توجه به دشواری مدلسازی ادوات FACTS سری در زمان خطا، روش پیشنهادی از مدل ادوات سری استفاده نمیکند. در این مقاله، مساله تعیین محل خطا به مساله بهینهسازی تبدیل شده است که در آن مکان و مقاومت خطا متغیرهای تصمیمگیری هستند. روش پیشنهادی شامل سه مرحله است. دو محل خطا بدست آورده میشود که به دو مرحلهی اول مربوط هستند. در سومین مرحله، نتایج بهدست آمده از مراحل 1 و 2 مقایسه میشوند، و محل دقیق خطا انتخاب میشود. الگوریتم پیشنهادی نوعی الگوریتم غیرتکراری است و برای خطوط انتقال بلند جبرانسازی شده با هر دستگاه FACTS سری مناسب است که دارای حفاظت در برابر اضافهولتاژ بوده و میتواند در هر حالت عملیاتی قرار داشته باشد. عملکرد الگوریتم پیشنهادی تحت شرایط مختلف از نظر ساختاری و خطا بررسی میشود. نتایج شبیهسازی دقت الگوریتم ارائه شده را تایید میکند.
واژگان کلیدی
مدل خط با پارامتر گسترده، محل خط، دستگاه سیستمهای انتقال ac انعطافپذیر (FACTS)، نمونهبرداری سنکرون، حوزه زمان.
ایجاد روشهای تعیین دقیق محل-خطا بهویژه برای خطوط انتقال بلند در مکانهایی که انتقال در آنجا دشوار است بسیار مهم است تا هزینهی تعمیر و نگهداری کاهش و سرعت اتصال مجدد برق برای شرکتهای برق را افزایش یابد، در نتیجه، میتوان تا حد زیادی قابلیت اطمینان سیستم را بهبود بخشید.
جبرانسازیهای سری بطور موفقیتآمیزی به منظور افزایش پایداری سیستم و افزایش بارگذاری خطوط انتقال ولتاژ بالا استفاده شدهاند. تاکنون، الگوریتمهای مختلفی برای مکانیابی خطاها در خطوط انتقال با جبرانسازی سری ارائه شده است [1]-[6] که از اطلاعات یک ترمینال استفاده [1]، [2] و دو ترمینال [3]، [6] استفاده میکنند. در بعضی از الگوریتمها، فازور ولتاژها و جریانهای اندازهگیری شده استفاده شده است [1]، [5] که لازم است برای بدست آوردن ولتاژها و جریانهای فرکانس اصلی فیلتر شود. بطور کلی، پاسخ فرکانسی فیلتر و مولفهی dc سیگنالهای گذرا باعث ایجاد خطاها در نتایج میشوند یک راهحل برای این مساله استفاده از نمونههای ولتاژها و جریانها در حوزه زمان است [3]، [4]، [6]. برخی از الگوریتمها [3]، [4]، [6] از معادلههای دیفرانسیلی جزئی مدل خط انتقال استفاده میکنند که به درستی خط را مدلسازی میکند و برای خطوط انتقال بلند مناسب است. بنابراین، برای دقت بیشتر، معادلات دیفرانسیل با مشتقات جزئی در حوزه زمان برای مدلسازی خط در روش پیشنهادی استفاده میشود.
خرید و دانلود آنی فایل